Samenwerking

MadeByMaud staat voor vers, lokaal en pure ingrediënten. Ik haal mijn producten dan ook het liefst vers van de boer, uit de lokale supermarkt en fruit en groenten uit eigen bodem. Dit geeft ieder product en ontbijtje een eigen verhaal. Weet waar je producten vandaan komen. 

Het eiland zelf heeft zoveel te bieden! Hieronder zet ik een aantal lokale bedrijven in de schijnwerpers, waar ik mee samenwerk en die ik graag even in het zonnetje zet.

De Oorsprong

De melk & Yoghurt die je vindt in de ontbijtjes van MadeByMaud komen lokaal van de boer op Schiermonnikoog. Recreatieboerderij de Oorsprong maakt verse volle melk en yoghurt van koeien op eigen land, verser kun je het niet krijgen! De melk wordt ter plekken getapt en komt direct in jouw ontbijtmandje terecht. Meer weten over de Oorsprong? Klik dan op onderstaande link voor de website.

Waddenrust 

Wil je echt even weg? Even lekker wegdromen, je voeten in het warme zand en daarna heerlijk thuiskomen in een fantastisch huisje? Dan kies je voor Vakantiehuisjes Waddenrust.
Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, de huisjes zijn smaakvol ingericht en de gastvrouw en -heer zijn gastvrij en vriendelijk. Een huisje boeken? Dat kan! Kijk snel voor de beschikbaarheid op onderstaande website.

Psst! Ook kun je tijdens het boeken kiezen voor een echt Waddenrust ontbijtje, MadeByMaud

Hotel Brasserie Brakzand

Ben je lekker een dagje uitwaaien op Schiermonnikoog en heb je zin in een puntje taart met een kop koffie (of thee natuurlijk)?
Kom dan langs bij Hotel Brasserie Brakzand, en geniet van een overheerlijk stukje taart van MadeByMaud!

Hotel Brasserie Brakzand heeft ook een aantal prachtige hotelkamers middenin het dorp. Uiteraard kun je bij Hotel Brasserie Brakzand ook genieten van een heerlijke lunch of diner! Klik voor de beschikbaarheid en menukaart op onderstaande link.